JAAP OVERDEVEST - Wie we zijn
18150
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18150,nl-NL,bridge-core-2.9.7,qode-page-transition-enabled,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-27.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Jaap Overdevest Aanneming en Realisering Bv is een aannemer van bouwprojecten.

Wij werken altijd nauw samen met onze opdrachtgevers, vaak in bouwteam zodat we al vroeg bij het project worden betrokken.

Gevestigd in Nederland, Jaap Overdevest Aanneming & Realisering BV
hij levert een breed scala aan bouwdiensten van woningen, retail kantoren, horeca en monumenten. De langdurige klantrelaties die we hebben opgebouwd, zijn gebaseerd op vertrouwen en onze toewijding aan kwaliteit en uitmuntendheid.

Van kleine renovatie- en inrichtingsprojecten tot grote afbouwfaciliteiten, we behandelen elke klant met dezelfde focus – volledige tevredenheid over elk project, elke keer weer. Deze toewijding in combinatie met ons brede scala aan professionele diensten maakt ons bedrijf de beste keuze voor al uw projectbehoeften.

JUISTE CONSTRUCTIE

Onze technische expertise analyseert uw plannen en bestudeert deze door middel van moderne en traditionele bouwtechnieken.

We zijn hier om u helemaal te begeleiden om het beste uit uw verwachtingen te halen.

De geschiedenis van het bedrijf

27 jaar bouwen

1985

Ik kreeg de kans om de vaardigheden te leren door het bedrijf van mijn vader en ontdekte dit boeiende werk sinds mijn jonge jaren.

1992

Dit is het, ik start mijn bouwbedrijf. Jaar vergroten we onze kennis en vaardigheid in her restaureren van monumenten.

2012

Tijdens de sectorcrisis veranderen we de bedrijfsstructuur om ons te specialiseren in projecten, waarbij we zowel realisatie als projectmanagement verzekeren.

2017

25-jarig jubileum! We kunnen terugkijken op de succesvolle realisatie van vele bouw- en restauratieprojecten en zijn duidelijk trots!